Cautare

7364 de rezultate pentru "numar telefon informatii" (3.95 secunde)
Potrivit actului, orice informatii cu privire la pachetul de servicii turistice, pretul acestuia si toate celelalte conditii aplicabile contractului, comunicate de organizator sau de detailist consumatorului, trebuie sa contina indicatii corecte si clare, care sa nu permita interpretari echivoce ale acestora.
Microsoft investigheaza posibile fraude in Xbox Live Gigantul Microsoft a anuntat ca investigheaza anumite informatii legate de "comportamente frauduloase si furt", in cadrul serviciului sau de jocuri on line Xbox Live, care are peste sase milioane de membri, informeaza agentia Reuters, citata de bloombiz.ro.
Accesati myaccount.google.com si, dupa logare, intrati in "Informatii personale". Veti putea vedea numarul de telefon si adresele de e-mail asociate contului. In plus, puteti face setarile care sa permita sau nu Google sa pastreze si sa foloseasca diverse informatii despre dumneavoastra.
Virusul prin care hackerii ne fura fotografiile si filmarile din telefon Un nou virus, extrem de periculos, face ravagii in telefoanele, computerele si tabletele din intreaga lume. Botezat Hide and seek, adica De-a v-ati ascunselea, acesta preia controlul oricarui dispozitiv electronic inteligent si le furnizeaza hackerilor informatii despre posesor.
Ceream informatii cu privire la orele de functionare ale aparatului, starea bateriei, nivelul de date de internet utilizate in perioada in care router-ul era pornit si multe alte informatii ce imi erau necesare pentru a putea desfasura o mica ancheta ca la carte.
Sora mea e angajata la radio - o data la doua zile spune stiri - iar eu fiind trist si neavand telefon in casa asta, ma voi simti mai putin singur si mai in siguranta daca am sa-i aud vocea.
Filmul arata un numar de barbati in halate albe care aparent disecau un extraterestru, lasand pasionatii de OZN-uri convinsi ca dispun, in sfarsit, de acea dovada, tip arma fumeganda, pe care o tot cautau pentru realitatea incidentului de la Roswell.
“Problemele oamenilor nu se rezolva prin telefon” Instanta nu va avea o sarcina deloc usoara in acest caz, trebuind sa ia in considerare si rapoartele medicale, care stabilesc ca Valerian Todita este sanatos psihic, dar are probleme fizice.
Utilizatorii de telefonie mobila din Romania vor beneficia, incepand de marti, de un nou serviciu care le va permite sa schimbe reteaua, dar sa-si pastreze numarul de telefon.
Numai ca inregistrarile respective sunt telefonice - doar doua ambientale - ceea ce inseamna ca, daca ar fi vorbit patru ore pe zi la telefon, Diaconescu singur ar fi avut nevoie de peste 12 ani pentru a acoperi cantitatea de inregistrari de la DNA.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
Aproximativ 5% dintre telefoanele mobile din Romania sunt folosite ca dispozitive de ascultare, prin instalarea unui program simplu care nu lasa urme nici pe telefon, nici pe factura, afirma seful unui birou de detectivi particulari din Milano, citat de revista Newsweek.
Dispozitivul care accelereaza cel mai tare tranzitia spre lumea digitala este telefonul mobil si mai ales telefonul inteligent (smartphone-ul), care contine un numar foarte mare de senzori.
- Am gandit in acelasi timp ca trebuie sa dam un numar de telefon unei anumite persoane, eu ma gandeam sa nu cumva sa o pun pe Maia intr-o situatie nu stiu cum, ea se gandea sa nu ma puna pe mine intr-o situatie si ne-am uitat una la cealalta si ne-am dat seama ca numarul de telefon trebuia sa ajunga la persoana respectiva care sa ne poata cauta, deci detalii care sunt destul de inspaimantatoare asa cand te gandesti la ele, a conchis Teo Trandafir.
Imediat fata a pus mana pe telefon, a sunat in Romania si si-a anuntat rudele de acasa ca vrea sa se marite.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544. ... telefon:
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544. ... telefon:
Deputatul a povestit un episod in care a vorbit la telefon cu doi primari PSD in acelasi timp, punand unul dintre telefoane pe speaker, fara ca interlocutorul sa stie acest lucru, tocmai pentru a-i arata celuilalt pretendent pesedist cu cine este nevoit sa stea de vorba.
Nu stiu ce informatii are Traian Basescu ca as fi facut, dar este dezinformat. ... Mircea, uite, asa cum il vedeti, cand pune mana pe telefon ii raspunde Berlusconi, si stie si cine e si ii si raspunde!
Presedintele PSD a explicat ca a discutat la telefon cu premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu pentru ca are "o relatie mai mult decat civilizata". ... Eu am vorbit la telefon cu dl Ungureanu pentru ca avem o relatie mai mult decat civilizata.
google-analytics.com